Tilrettelaeggelse af bryllupper

Planlægning af et bryllupFor hver mand er bryllupsdagen en farlig oplevelse. Derudover afhænger det ikke af, om brylluppet er taget med intellektet eller det er din største drøm. Jeg drømte om sidste øjeblik fra min barndom. Og det var det. Min forlovede foreslog mig. Vi startede forberedelserne til det sidste hele arrangement. Værelset, kjole, kjole, er de vigtigste værker, vi tænkte på. De besluttede sig ikke for et stort bryllup, så værelset kunne findes ret hurtigt. Hvad angår brudekjole, bestilte jeg det lige. Hun har længe kendt, hvad jeg vil, så jeg prøvede ikke engang at kigge efter en i planterne, hun gik lige til sømestressen. Hvad angår jakkesætet klagede den fremtidige mand slet ikke. Han vil gerne klæde sin nuværende kulør, fordi han følte sig godt som han forsikrede. Tilsætningerne gik også i et hurtigt tempo.

Udvælgelse af vielsesringeDer er stadig et udvalg af vielsesringe. Vi både gerne enkle, moderne ting. I dette arrangement har vi selv ønsket at bevare vielsesringe i den foreliggende fremgangsmåde. Vi kom med ideen om at fastgøre lys og rødt guld. Vi søgte lidt, men vi fandt det næsten perfekt. Før de er villige til at modtage, i salonen tilbød de os midlertidige bands, for engagementsperioden.

Midlertidige vielsesringe?Dette er nok en ny popularitet og form for at holde fingrene til det andet smykke. Det fik mig til at grine lidt, og senere forstod jeg, at hvis det var bare en ring til mig, var det en stor nyhed for min forlovede. Hvilken fyr vil jo jo have noget på fingrene? De kan ikke lide at blive ringet. De var enige om denne løsning, og vi gik dristigt i disse vielsesringe. Min anden mand gik og bankede på denne ring med alt, hvad han kunne. Især til briller. Og så for en pint øl. Men jeg må indrømme, at han holdt hende med stolthed. Og han forfremmede sig til alle mine venner. Der var andre situationer. Nogle troede, at vi allerede var blevet gift, og at vi ikke informerede dem. En tante følte sig særligt såret og desværre var hun overbevist om, at disse stadig ikke er vigtige ringe. Hun sagde, at verden var skør, mens hun ikke ville være i den nuværende vanvid. Men hun lovede at hun ville komme til et naturligt bryllup. I området modtog de de rigtige vielsesringe fra juveleren. De var attraktive. Bare dem vi bestilte. Nu kunne vi ikke vente med at blive officielt grundlagt.

ceremoniIndtil landet er kommet denne store dag. Vejret var signifikant, solen skinnede, hvilket sandsynligvis er en usædvanlig prognose for bunden. Jeg antager ikke overtro, som jeg kunne lide meget. Kirken var perfekt, smagfuldt indrettede, hvilket var værdien af min lidelse, og også min søster. De stod virkelig op til udfordringen. Vi klædte os til masserne af gæster. Præsten gav os trøst. De vigtigste ord var som følge heraf: Ja. De eksisterede allerede som en mand og en kone. Vi var meget glade. Nu er det tid til at spille. Der var et bryllup foran os. Vi flyttede alle til et lejet værelse, en festlig middag blev serveret. Det tidligere bestilte orkester spillede hugget. Der var ikke noget resultat for dans og underholdning. Alle havde det sjovt til daggry. Der var en god dag til stede.